Ademwerk

Ademwerk is een krachtige techniek die gericht is op bewust ademen om fysieke, mentale en emotionele welzijn te bevorderen. Door middel van specifieke ademhalingstechnieken kunnen we onze ademhaling vertragen, verdiepen en bewust sturen.

Het kent vele voordelen zoals:

* Verminderen van stress en spanning;

* Loslaten van emotionele blokkades;

* Verbeteren van de bloedcirculatie;

* Verwerken van trauma;

* Verhogen van de energieniveaus.

Ademwerk kan altijd en overal en is daarom een zeer waardevolle tool om je te helpen ontspannen, emotionele balans te vinden en je algehele gezondheid te bevorderen.

 

Massage

Een massage kan om verschillende redenen gunstig zijn voor zowel het lichaam als de geest.

Onze massagebehandelingen zijn gebaseerd op de technieken die al generaties lang op de Molukken wordt toegepast.

Daarbij wordt er vaak gebruik gemaakt van kruiden en specerijen waarvan de meeste hun oorsprong vinden op de eilanden en elk een geneeskrachtige werking heeft.

Alle behandelingen zorgen niet alleen voor een ultieme ontspanning, maar ook voor een vermindering van spierspanning en hebben daarnaast een positief effect op de gemoedstoestand.


Dus, als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen, pijn te verlichten of gewoon wat tijd voor jezelf te nemen, dan zijn onze massages een geweldige keuze. Gun jezelf een verwenmomentje!

 
 
 

Voeding

Voedingscoaching kan een waardevolle ondersteuning bieden bij het bereiken van je gezondheids- en welzijnsdoelen. Het gaat verder dan alleen het verstrekken van voedingsadvies, het is een persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Onze voedingscoaching is gericht op een duurzame verandering. Je volgt geen crashdieet en je hongert jezelf ook niet uit. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je eet. Informatie over voeding en waarom je wel of niet bepaalde voeding tot je zou moeten nemen speelt een belangrijke rol in de coaching. Ook is er aandacht voor de invloed van hormonen op jouw lichaam en gewicht.

Wij helpen je bij het ontwikkelen van een gezonde mindset rondom voeding en een evenwichtige en duurzame relatie met eten op te bouwen. Zie het als een investering in jezelf en je gezondheid!

 
 

Personal training

Een personal trainer kan van onschatbare toegevoegde waarde zijn bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen.

Onze personal trainer helpt jou bij het opstellen van een effectief trainingsprogramma op jouw niveau. Dit helpt je om efficiënter te trainen en maximale resultaten te behalen.

Je wordt geholpen bij het aanleren van de juiste houding, ademhalingstechnieken en bewegingspatronen om blessures te voorkomen en de effectiviteit van je training te vergroten. Dit is vooral belangrijk als je lang niet intensief aan beweging hebt gedaan of als je specifieke fysieke beperkingen hebt.
Onze personal trainer is ook een motivator en zal je aanmoedigen en uitdagen, want het is soms lastig om consistent te trainen. Maar waar een wil is, is een weg.

Ben jij klaar voor verandering?